Välkomna till Excited.nu

Sveriges fräschaste webbshop för sexleksaker har precis ”slagit upp portarna”. Med en lång bakgrund inom försäljning och ehandel så såg vi att det saknades en riktigt skandinavisk ehandelsplats för sexleksaker. Vårt mål har varit att skapa en informativ och ansvarstagande webbshop med utvalda högkvalitativa produkter. Material, kvalitet och känsla är det vi värdesätter högst, du ska kunna lita på de produkter du hittar hos oss.

Med de tiotusentals produkter som finns i den här branschen kan man stöta på både fantastiska produkter, men också riktiga botten-napp. Därför har vi lagt stor möda på att hitta de bästa produkterna som branschen har att erbjuda. Vårt sortiment just nu omfattar över 400 olika produkter från över 70 tillverkare. Det är ett sortiment som vi kommer att utöka succesivt under året. Vi har lagt stor vikt vid att alla produkter skall förses med både beskrivningar för användande och skötsel, men också tillverkningsmaterial. Du skall dessutom alltid kunna vända dig till oss både före och efter köp med frågor om våra produkter.

Välkomna till Excited.nu