Köpvillkor

1. Priser

Alla priser på Excited.nu är angivna i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar samt eventuella felaktigheter i prislistan.

2. Leveranstid

Alla produkter är i normalfallet lagervara. Normal leveranstid är ca. 1 – 3 arbetsdagar/vardagar från att din order expedierats. Beställningar som inkommer innan kl 11.00 skickas redan samma dag. Vid eventuell försening kontaktar vi dig så snabbt som möjligt.

3. Fraktkostnad

Fraktavgiften är 69 kr inom Sverige. Du betalar ingen frakt på köp över 600 kr.

4. Betalning

När du i kassan klickar på knappen ”Beställ!” förbinder Du Dig att betala Dina beställda varor. Betalning sker med kort (VISA och MasterCard), via internetbank eller mot faktura. Vid kortbetalning reserveras orderbeloppet på ditt konto. Beloppet dras inte från kontot först ordern har skickats. Betalning mot kort sker via Payson och görs över en säkerförbindelse till deras servrar.

5. Ångerrätt (Öppet köp)

Du har rätt att ångra en beställning genom att lämna eller skicka ett meddelande om detta inom 30 dagar från den dag varan mottagits. Denna rätt att frånträda avtalet gäller inte om varan på grund av sin beskaffenhet inte tillåter en retur. Retur av sexleksaker godkännes ej om det inte klart framgår att ett uppenbart fabrikationsfel föreligger.

 Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har vi rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Trosor, strumpor och latexkläder, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Godkänd retur återbetalas inom senast 14 dagar. 

Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Vi kommer ej att lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 199 kr.

Följande poster kan INTE returneras, om dom inte är obrutna i sin originalförpackning och oanvända

  • Kondomer
  • Sexleksaker
  • Smörjmedel & glidmedel
  • Massageoljor
  • Hygienartiklar
  • Underkläder med trosor eller där trosdel ingår

6. Reklamation

Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig Excited.nu givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om denna inte lämnar Excited.nu meddelande om felet inom skälig tid. 

Excited.nu ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida kan vi tyvärr ej ersätta. 
I de fall då vi själva inte kan avgöra orsaken till varans fel, så skickar vi den till tillverkaren för ett utlåtande. För att en reklamation ska bli godkänd måste varan återsändas i sin helhet. 

Excited.nu skall alltid kontaktas innan retur.

7. Falska beställningar

Med falska beställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och anmäls till Polis av Excited.nu. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar.

8. Avsändare på Ditt paket

Din beställning skickas med diskret avsändare, som inte kan förknippas med paketets innehåll.
Refill Scandinavia står som avsändare.

9. Förpackningens utseende

Våra produkter förpackas och skickas i bruna standardkartonger utan någon som helst anknytning till sexleksaker eller intimprodukter.

10. Skydd av personuppgifter (PuL)

Alla uppgifter som Du lämnar i samband med en beställning hanteras enligt Personuppgiftslagen (PuL). På begäran har Du rätt att få samtliga uppgifter som sparats om Dig i vårt kundregister, ändrade eller raderade. Kontakta oss i sådana fall. Observera att Dina adressuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka Din beställning. 

Inga personuppgifter lämnas ut till tredje part eller obehöriga. Undantag för detta är vid beställning mot faktura, då dina uppgifter skickas vidare till Payson. Vi skickar ALDRIG ut någon reklam till Din brevlåda. Kundens integritet är vår hederssak.

11. Slutsåld vara

Alla produkter i webbutiken hos Excited.nu är lagervaror. Excited.nu reserverar sig dock för felaktigheter i angivet lager. Skulle det Din beställning mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vår kundtjänst Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

12. Åldersgräns

Beställare hos Excited.nu måste vara minst 18 år.

13. Avbeställning

Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Skicka ett e-mail eller ring under angiven tid. Gör detta snarast, då vi hela tiden packar och skickar varor.

14. Outlöst försändelse

Försändelse som går outlöst i retur till Excited.nu innebär att beställaren debiteras 199 kr. En beställning ligger kvar på Ditt utlämningsställe i två veckor innan den går i retur till oss. debiteringen sker för att täcka våra kostnader för frakt samt hantering av ordern.