Autoblow 2+ Size A

1 195:00 kr

Njut av obegränsat med avsugningar när du vill.

Avsugningsroboten som alla pratar om!

Din avsugningsrobot kommer att arbeta hårt för dig!

– De utbytbara sleeves finns i 3 storlekar, så det finns en för alla
– Sleeves är gjorda av realistiskt, artificiellt material
– Sleeves är enkla att rengöra
Springan expanderar sig och ger en tajt passform
– Drar totalt 4″, upp och ner
– Den starka metallmotorn är kraftfull och byggd för att hålla under en längre tid
– Ansluts till väggkontakten – inga batterier behövs

6 saker du behöver veta om Autoblow 2:
1. Anslut till väggkontakt: Autoblow 2 behöver inte några batterier. Bara anslut den till ett vägguttag (110V-240V). Oroa dig inte, den är trygg att använda.
2. Sleeve system: Använder utbytbara sleeves. Sleeves är enkla att rengöra, återanvändningsbara, och kommer i olika storlekar för att passa alla män.
3. Inga händer: Håll bara Autoblow 2 på rätt plats, och låt den sen göra allt jobbet åt dig. Du kontrollerar hastighet och intensitet själv.
4. Känns fantastisk: Det första riktiga, realistiska alternativet till traditionella njutningsprodukter för män. Perfekt för par också!
5. Robust konstruktion: Autoblow 2 använder en metallmotor, som ska gå att använda i mer än 500 timmar.
6. Hygienisk: De utbytbara sleeves rengörs lätt med tvål och vatten, eller med leksaksrengöring.

Har en perfekt passform för alla män.

Storlek A: 7,5-10 cm i omkrets, alla längder
Storlek B: 10-14 cm i omkrets, alla längder
Storlek C: 14-16 cm i omkrets, alla längder

– Tvättbar
– Återanvändningsbar
– Utbytbar

Bara luta dig tillbaka, och njut. Det är dags för en avsugning.

Vad har två tummar och älskar avsugning? Du, uppenbarligen. Med den nya och förbättrade Autoblow 2, kommer du snart att uppleva en sexleksak för män som sätter en helt ny standard, när det gäller realistisk upplevelse. Låt din arm vila och låt Autoblow 2 göra det åt dig – automatiskt. Sleeven är lätt att ta ut för rengöring. Du behöver vattenbaserat glidmedel, och du kommer nog att vilja använda leksaksrengöring för att säkerställa att din sleeve är skinande ren när du är färdig. NJUT!

1. Håller den här produkten?
Ja. Vi insåg att alla andra maskiner av den här typen var byggda som leksaker och inte som apparater. Det här är den första riktiga masturbationsapparaten – motorn är gjord för att hålla, och kan användas i mer än 500 timmar. Den är lite tung och lite större än vad vi hade velat – men – den funkar, och den funkar bra.

2. Hur stor är den?
Den är runt 22,9 cm hög och 10,7 cm bred.

3. Vibrerar den?
Nej, Autoblow 2 vibrerar inte – vi anser inte att detta skulle förbättra produkten.

4. Hur använder jag Autoblow 2?
Anslut din Autoblow 2 till ett vägguttag, och den är redo att användas. Ta sen ut din penis, gör den hård. Det finns flera sätt att göra det på. Så fort den är hård, sätt på vattenbaserat glidmedel och stoppa in den i maskinen. Kontrollera upp/ner hastigheten och välj det som passar dig bäst. Du kan hålla Autoblow 2 i handen, eller ligga på magen och låta den göra allt jobbet åt dig, utan att behöva använda händerna överhuvudtaget. När du är redo – ejakulera. Ta sedan ut sleeven och rengör den enkelt.

5. Hur mycket låter den?
Autoblow 2 är inte en tyst produkt. Den är en maskin – och anledningen till att den fungerar är att motorn går upp och ner. Om du behöver tystnad, så är det här troligtvis inte produkten för dig. Den gör ett ljud som påminner om vindrutetorkare.

6. Innehåller Autoblow 2 ftalater?
Nej. Produkten är godkänd av en tredje part, och fri från ftalater.

7. Hur rengör jag min Autoblow 2?
Du kan rengöra utsidan av Autoblow 2 med vad som helst som är säkert att använda på plast – men vi föredrar leksaksrengöring så att man kan vara helt säker på att alla bakterierna har försvunnit. Vi rekommenderar att du rengör din sleeve med varmt vatten och tvål, och sedan sprejar lite med antibakteriell leksaksrengöring Den torkar i luften.

8. Hur tar jag bäst hand om mina Autoblow 2 sleeves?
Du kan förvara dina Autoblow 2 sleeves i en påse med blixtlås, med lite maizena. Kontrollera att de är helt torra innan du förvarar dem.

9. Kan jag använda Autoblow 2 i duschen eller i ett badkar?
Nej. Autoblow 2 är en elektrisk maskin och används samtidigt som den är kopplad till ett eluttag. Trots att väldigt lite el sänds till maskinen – den har en AC till DC omvandlare – så kan du fortfarande inte använda den i anslutningen till vatten eller våta ytor. Så… NEJ, det GÅR INTE!

10. Är den säker? Jag menar, den är kopplad till vägguttaget…
Ja! Produkten är designad på ett sätt som gör den helt säker. Den använder en UL- listad AC till DC omvandlare som endast sänder 12v 1.2a DC till produkten. Så lite ström känns inte! Plus, de elektriska delarna är helt isolerade ifrån resten av produkten. Ta det lugnt killar.

11. Finns det en garanti på produkten?
De elektriska delarna och motorn har en 6 månaders garanti. Men sleeves är förbrukningsvaror som inte täcks av garantin. Du kan få dem att hålla längre genom att bevara dem korrekt, med maizena. Garantin gäller endast om produkten inte blivit ändrad eller tagits isär.

Artikelnr: 05847030000 Kategorier: , , ,