B-10 Warhead – Red

499:00 kr

 B-10 Warhead dildon är gjord för en mer intensiv penetrering och direkt stimulering. Extra tjock och dramatisk textur, det här Amerikanska bombnedslaget erbjuder en mångsidig njutningslysten dildo som passar vid alla tillfällen, förutsatt att du gillar tuffa tag!

Välkonstruerad för att få tårna att kröka sig, den breda toppen är lätt spetsig och relativt trubbig, vilket skapar en inträngning som snabbt breddar upp via tre lika stora flänsar till Stridsspetsens längsta punkt vid huvudets bas. Den är ganska kraftig om man ser till bredden och har ett rakt skaft, vilket skapar mycket stretch och en väldigt fyllande känsla. Dessutom så är B-10’s stora runda bas bred och fungerar därför som en barriär mot en alltför djup penetrering, den är också konkav, vilket gör att den går att njuta utav utan att man behöver använda händerna.

Gjord av Doc Johnsons säkra ftalatfria PVC, Stridsspetsen är relativt flexibel och enkel att manövrera i och runt kroppens konturer, så fort den är på plats skapar en fast stimulering. Kompatibel med både vatten- och silikonbaserade glidmedel.

Artikelnr: 0270-12-CD Kategorier: , , , , ,