Mystim – Pubic Enemy No 2 Cock Cage

1 295:00 kr

Stimulera penis med elektronisk stimulans från det här transparenta kyskhetsbältet i fast silikon med båge, fixeringsskiva, tre avståndshållare, metallås med två nycklar, en avtagbar dilator, elektrodkabel, fem plastplomber och tio ägarskyltar. Anslut ledningen till elektro stimuleringspaket från Mystim.

Mystim Pubic Enemy No. 2 är det idealiska kyskhetsbältet för dig som gärna vill kombinera dominanslekar med elektrosex.

Pubic Enemy No. 2 är utrustad med en dilator som ger dig ännu mer stimulering. De strömledande delarna kan styras med olika intensitet.

Med Mystim Pubic Enemy No. 2 kan han hållas inspärrad så länge den som bär den önskar. Och om den är låst med metallhänglåsen är det bara nyckelbäraren som bestämmer när han släpps fri.

För att sätta på sig kyskhetsbältet rekommenderar vi att du börjar med att smörja in din penis med lite vattenbaserat glidmedel när den är i slakt tillstånd. Öppna därefter det svarta justerbara bakstycket och sätt det vid penisroten, bakom pungen. Stäng bakstycket när du har hittat den omkrets som passar dig bäst och sätt i det genomskinliga låset med den svarta spetsen vänd inåt. Därefter låser du bakstycket. Trä därefter på penisburen upp på din penis och lås buren med det medföljande hänglåset i metall. Du kan ev. justera avståndet mellan bakstycket och penisburen med tre medföljande spacers så kyskhetsbältet passar dig så bra som möjligt.

OBS! Använd inte om du har pacemaker eller hjärtproblem. Lider av epilepsi eller är gravid! Excited.nu kan ej hållas ansvariga för olycksfall som sker i samband av användning av elektrosex-produkter.

Artikelnr: 46621 Kategorier: , , ,