Mystim – Pubic Enemy No1 Cock Cage

1 195:00 kr

Mystim Pubic Enemy No1

Mystim Pubic Enemy No1 är den perfekta produkten om du vill addera lite elstötar till dina dominanslekar. Mystim är det första företaget på marknaden som har skapat ett kyskhetsbälte med har möjlighet att ge mannen elektrisk stimulans för att bidra till en mer kittlande, spännande och intensiv upplevelse. Produkten kan användas som ett vanligt kyskhetsbälte som låter din partner ta kontroll över dig. Detta kan göras genom att låsa kyskhetsbältet med ett hänglås av metall. Om du har varit extra stygg och måste disciplineras kan leken eskaleras genom att kyskhetsbältet ansluts till elektrisk utrustning från Mystim, så att du också får elektrisk stimulans.

Pubic Enemy No1 är 3,8 cm bred och 7,7 cm djup och det är möjligt att justera bakstycket. Produkten har även vunnit en Erotixxx Award 2013 för mest innovativa produktlinje. Denna produktlinje innefattar bland annat Pubic Enemy No1. Du använder Mystim Pubic Enemy No1 på följande sätt: det rekommenderas att du börjar använda ett vattenbaserat glidmedel så blir det lättare att sätta på kyskhetsbältet men också för att göra det roligare. När du sätter in penis i buren öppnar du det svarta bakstycket och placerar den runt penisroten. Lås därefter den bakre delen med det medföljande hänglåset.

Använd distanserna som medföljer för att hitta det perfekta avståndet mellan den bakre delen och den främre delen av penisburen så att produkten passar dig perfekt. Tanken är att hitta den passform som passar dina behov och din storlek. Avslutningsvis kopplar du kyskhetsbältet till den elektriska apparaten. Det rekommenderas att du startar på en väldigt låg elektrisk intensitet för att sedan öka till en nivå som passar dig. Vi har fri frakt samt snabb och diskret leverans av denna artikel.

OBS! Använd inte om du har pacemaker eller hjärtproblem. Lider av epilepsi eller är gravid! Excited.nu kan ej hållas ansvariga för olycksfall som sker i samband av användning av elektrosex-produkter.

Artikelnr: 46620 Kategorier: , , ,